Design waskommen

Een design waskom is de laatste tijd erg populair wanneer u uw badkamer echt ‘eigen’ wilt maken. Design is natuurlijk een breed begrip. In onze ogen staat design voor een onderscheidend, exclusief en modern product wat toepasbaar is in alle soorten badkamers. De design waskommen van sanitair-online.eu hebben allemaal hun eigen charme. Er is dus altijd een design waskom die aansluit bij uw wensen en smaak.

Design waskommen - glas

Een glazen waskom geeft een exclusieve, luxe draai aan uw interieur. Wellicht herkent u het wel. Tijdens een overnachting is een hotel loopt u uw hotelkamer binnen. Wat doet u als eerste? Juist, een rondje door de kamer maken waarbij de badkamer zeker niet vergeten wordt. De eerste indruk van de badkamer is gelijk goed wanneer u een design waskom ziet staan!

Design en luxe wordt snel geassocieerd hoge prijzen. Hierdoor denkt men vaak dat een design waskom van glas financieel niet haalbaar is en ingewikkeld is om te bestellen. Het lijkt een ‘ver-van-mijn-bed-show’. Echter, een glazen design waskom hoeft niet duur te zijn!

Een glazen waskom, eventueel met een bijpassende kraan, zijn verkrijgbaar in alle kleuren en vormen die u maar kunt bedenken. Er is genoeg keus binnen ons gespecialiseerd glas assortiment. Bovendien zijn de design waskommen van glas eenvoudig te bestellen en wordt de glazen waskom zorgvuldig bij u thuis bezorgd. Mocht u binnen 14 dagen niet tevreden zijn met uw waskom, dan krijgt u uw geld terug. Kortom: er is altijd een glazen design waskom die bij u past, ook op financieel gebied.

Design waskommen - keramiek

Een design Waskom van keramiek is ook een populaire trend van de laatste jaren. Keramiek kan het beste omschreven worden als materiaal dat van gebakken klei is gemaakt. Dat hoeft niet per definitie te betekenen dat een waskom van keramiek ook daadwerkelijk de vormen, kleuren en geuren heeft van klei. Verre van zelfs!

Design waskommen van Keramiek zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een waskom op een design badkamermeubel of een hangende wastafel.

Laat u inspireren door onze pronkstukken en wie weet heeft u binnenkort een pronkstuk bij u in de badkamer staan! Er is genoeg voldoende keus binnen ons assortiment van keramiek waskommen. Bovendien zijn de design waskommen van keramiek eenvoudig te bestellen en wordt de keramiek waskom zorgvuldig bij u thuis bezorgd. Binnen 14 dagen niet tevreden? Dan krijgt u vanzelfsprekend u geld netjes terug.