waskommen-stijlvol-voor-badkamer

Waskommen: een stijlvolle keuze voor uw badkamer.

Wilt u uw badkamer een nieuwe look geven? Dan is het kiezen van een waskom een goede optie. Een waskom is een wastafel die op een meubel of een plank wordt geplaatst, in plaats van ingebouwd in het meubel. Dit geeft de badkamer een moderne en ruimtelijke uitstraling. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende materialen, vormen en kleuren om uw waskom aan te passen aan uw smaak en stijl. In deze blog vertellen we u meer over de voordelen en de mogelijkheden van waskommen in glas, keramiek en steen.

Glas: een licht en elegant materiaal

Een van de meest populaire materialen voor waskommen is glas. Glas heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Zo is glas licht, transparant en makkelijk schoon te maken. Glas reflecteert ook het licht, waardoor de badkamer helderder en groter lijkt. Daarnaast is glas verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart, blauw of groen. U kunt hier dus een glazen waskom kiezen die past bij uw badkamerinterieur.

Een glazen waskom geeft de badkamer een elegante en luxe uitstraling. Het glas contrasteert mooi met het hout of het metaal van het meubel waarop de waskom staat. Ook kunt u spelen met de vorm van de waskom. Zo kunt u kiezen voor een ronde, ovale, vierkante of rechthoekige waskom. Of wat dacht u van een waskom met een golf- of schelpvorm? Met een glazen waskom kunt u uw creativiteit de vrije loop laten.

Bent u op zoek naar een glazen waskom voor uw badkamer? Neem dan eens een kijkje Hier vindt u een ruim assortiment aan glazen waskommen in verschillende maten, kleuren en vormen. U kunt de waskommen online bestellen en vrijblijvend 14 dagen thuis bekijken.

Keramiek: een sterk en duurzaam materiaal

Een ander veelgebruikt materiaal voor waskommen is keramiek. Keramiek is een materiaal dat gemaakt wordt van gebakken klei. Keramiek heeft als voordeel dat het sterk, slijtvast en hittebestendig is. Keramiek is ook makkelijk te onderhouden, want het is kras- en vlekbestendig. Bovendien is keramiek milieuvriendelijk, want het wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Een keramische waskom geeft de badkamer een strakke en moderne uitstraling. Keramiek heeft vaak een gladde en glanzende afwerking, die goed past bij een minimalistische stijl. Keramiek is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart, grijs of beige. U kunt dus een keramische waskom kiezen die aansluit bij uw badkamermeubel.

Een keramische waskom heeft ook veel mogelijkheden qua vorm. Zo kunt u kiezen voor een ronde, ovale, vierkante of rechthoekige waskom. Of wat dacht u van een waskom met een asymmetrische of organische vorm? Met een keramische waskom kunt u uw badkamer een unieke touch geven.

Bent u op zoek naar een keramische waskom voor uw badkamer? Neem dan eens een kijkje op www.sanitair-online.eu. Hier vindt u een ruim assortiment aan keramische waskommen in verschillende maten, kleuren en vormen. U kunt de waskommen online bestellen en vrijblijvend 14 dagen thuis bekijken.

Steen: een robuust en natuurlijk materiaal

Een derde materiaal dat geschikt is voor waskommen is steen. Steen is een natuurlijk materiaal dat gewonnen wordt uit de aarde. Steen heeft als voordeel dat het robuust, duurzaam en sfeervol is. Steen heeft ook een unieke structuur en kleur, waardoor elke waskom anders is. Steen kan ook goed gecombineerd worden met andere materialen, zoals hout of metaal.

Een stenen waskom geeft de badkamer een stoere en landelijke uitstraling. Steen heeft vaak een ruwe en matte afwerking, die goed past bij een industriële of rustieke stijl. Steen is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart, bruin of grijs. U kunt dus een stenen waskom kiezen die past bij uw badkamerinrichting.

Een stenen waskom heeft ook veel mogelijkheden qua vorm. Zo kunt u kiezen voor een ronde, ovale, vierkante of rechthoekige waskom. Of wat dacht u van een waskom met een natuurlijke of grillige vorm? Met een stenen waskom kunt u uw badkamer een karakteristieke look geven.

Bent u op zoek naar een stenen waskom voor uw badkamer? Neem dan eens een kijkje Hier vindt u een ruim assortiment aan stenen waskommen in verschillende maten, kleuren en vormen. U kunt de waskommen online bestellen.

Deel